BARBONE GAME r5 1660S

Objednací kód: 107983 Part No.: GAME_r5_1660S_W11_2023 Záruka spotrebiteľ/ostatní: 36 měsíců / 36 Month
 
BARBONE GAME r5 1660S
  • BARBONE GAME r5 1660S
 
 
SPLÁTKY BEZ NAVÝŠENIA
Bezstarostná záruka 3+3 roky
 
 
 
 

Produkt je vyradený!

 
 
 

Produkt už nie je v našej ponuke, alebo je iba dostupný ako darček k vybranému výrobku.

Kontaktujte, prosím, manažéra produktu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Herný počítač s procesorom AMD r5 5500, operačná pamäť 16GB DDR4 3200MHz, 1TB NVMe SSD, grafická karta GTX 1660 Super 6GB, Windows 11 Home
Overiť dostupnosť

v predajniach

719.45 EUR

594.59 EUR bez DPH

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
 

Popis

 
 
 

BARBONE GAME r5 5500



Tento herný počítač ponúka skvelý pomer ceny k výkonu pre hráčov, ktorí hľadajú cenovo dostupnú alternatívu pre full HD hranie. S výkonným procesorom r5 5500 a grafickou kartou GTX 1660 SUPER umožňuje plynulý herný výkon, zatiaľ čo kvalitné komponenty zaisťujú spoľahlivosť a dlhodobú životnosť. Navyše s moderným designom, tento počítač nielenže dobre vyzerá, ale tiež sa ľahko hodí do akéhokoľvek herného setupu.

Srdce počítača tvorí procesor AMD r5 5500, postavený na architektúre Zen 3, ktorého jadrá sú taktované na základnej frekvencii 3,6GHz. Funkcia automatického pretaktovania navyše dokáže zvýšiť frekvenciu jadier až na 4,2GHz v závislosti na záťaži a teplote. Svižnú prácu zaisťuje 16GB operačnej pamäte taktované na frekvencii 3200 MHz a 1TB NVMe SSD.


Procesor

AMD Ryzen 5 5500



Procesor je vyrábaný moderným technologickým procesom TSMC 7nm FinFET a je určený pre základné dosky so socketom AM4. Disponuje 6 fyzickými jadrami. Dohromady spracujú 12 vlákien a beží na základnej frekvencii jadier 3,6GHz. Procesor je vybavený L3 cache o veľkosti 16 MB. Základné TDP procesora robí 65 W.

Kľúčové vlastnosti:

  • Vhodný ako pre hry tak aj prácu
  • 6 jadier, 12 vlákien a TDP 65W
  • Boost až 4,2 GHz



Základná doska

MB ASUS s.AM4 TUF GAMING A520M-PLUS



ASUS TUFF

Pätica AMD AM4: pripravená na procesory Ryzen™ radu 5000/4000G/3000 pre stolné počítače.

CHLADENIE

Komplexné chladenie: rozmerný chladič napájacej kaskády, chladič čipsetu (PCH) a nástroj Fan Xpert 2+.

TUF LANGuard

TUF LANGuard je inovácia vojenskej úrovne, ktorá v sebe integruje pokročilú technológiu na spájanie signálov a špičkové kondenzátory na povrchu. Tie zvyšujú priepustnosť a chránia základnú dosku pred údermi blesku či pred statickou elektrinou.

OSVETLENIE

Osvetlenie Aura Sync RGB: na doske sa nachádzajú konektory pre pripojenie RGB osvetlenia a pre pripojenie pásikov s RGB LED osvetlením 2. generácie, pričom je možné tieto pásky jednoducho synchronizovať s hardvérom, ktorý podporuje technológiu Aura Sync.

Kľúčové vlastnosti:

  • Pätica AMD AM4: pripravená na procesory Ryzen™ radu 5000/4000G/3000 pre stolné počítače.
  • DRAM Ochrana proti prepätiu:Integrované resetovateľné poistky zabraňujú poškodeniu nadprúdom a skratom. Táto ochrana cez I/O porty zahŕňa aj DRAM, čím je zaistená životnosť vášho systému a pripojených zariadení.
  • Zadný panel I/O z nerezovej ocele: základné dosky TUF Gaming majú zadný panel I/O z nerezovej ocele, ktorý je odolný proti korózii, s oxidom chrómu a poskytuje tak trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom. Vďaka tejto ochrannej funkcii prešli základné dosky TUF Gaming 72-hodinovým testom slanej hmly, zatiaľ čo ostatné značky prechádzajú bežne iba 24-hodinovým testom.
  • Ochrana ESD Guards: Ochrana ESD Guards predlžuje životnosť komponentov a chráni pred poškodením elektrostatickým výbojom. Poskytuje ochranu pred vzdušným výbojom s napätím +/- 10 kV a pred kontaktným výbojom s napätím +/- 6 kV. Výrazne teda predčí súčasné štandardy v tomto odvetví, ktoré predstavujú ochranu o hodnote +/- 6 kV pri vzdušnom výboji a +/- 4 kV pri kontaktnom výboji.
  • SafeSlot Core+: SafeSlot Core+ je ASUS exkluzívny slot PCIe obohatený o jednodielnu výstuhu z nerezovej ocele, ktorá slot chráni pred poškodením. Kovový kryt je pevne pripevnený k slotu pomocou háčikov a celá zostava je pevne ukotvená k doske plošných spojov s vystuženými spájkovacími bodmi, čo zaisťuje bezpečný základ pre grafické karty s vysokou hmotnosťou.

Grafická karta

GK MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC, 6GB GDDR6



Grafická karta GeForce GTX™ 1660 Super - To najlepšie z architektúry NVIDIA Turing™. 6GB rýchle GDDR6 pamäte na 192-bit zbernicu a chladené pomocou ventilátora TORX 2.0.

Disperzná lopatka ventilátora: Strmá zakrivená lopatka urýchľujúca prúdenie vzduchu. Tradičná lopatka ventilátora: Zaisťuje stabilné prúdenie vzduchu do masívneho chladiča pod ním.

TURING SHADERS: Vďaka súbežnému vykonávaniu operácií s plávajúcou desatinnou čiarkou a celými číslami, technológiou adaptívneho tieňovania a novej zjednotenej pamäťovej architektúre s dvojnásobnou vyrovnávacou pamäťou oproti predchodcovi umožňujú shadery NVIDIA Turing™ úžasné zvýšenie výkonu v dnešných hrách.

ÚŽASNÝ VÝKON: Pripravte sa na hry s výkonom, ktorý sa v najnovších hrách vyrovná GeForce® GTX 1070, s GeForce GTX 1660 Ti a 1660.

PREMIUM DESIGN: Nový svieži dizajn s dvoma ventilátormi VENTUS hrdo vystavuje svoje industriálne tvary v neutrálnych farbách, ktoré sa hodia ku každej zostave.


SSD disk

Kingston NV2 1TB




ZÁKLADNÁ ŠPECIFIKÁCIA

  • Kapacita: 1TB
  • Formát disku: M.2
  • Rozhranie: NVMe
  • Rýchlosť čítania (až): 3500 MB/s
  • Rýchlosť zápisu (až): 2100 MB/s


puzdro

CA Endorfy skriňa Ventum 200 Air/ 4x120mm PWM fan / 2xUSB / tvrdené sklo / čierna



Skriňa formátu Middle Tower s priehľadnou bočnicou z tvrdeného skla ponúka dve 2,5" pozície pre SSD disky a jednu 3,5" pozíciu pre pevný disk. Na hornej časti sa nachádzajú dva USB 3.0 porty, slúchadlový výstup a audio vstup pre mikrofón. Vybavená je štyrmi 120 mm ventilátormi, ktoré spolu s perforovaným čelným panelom zaisťujú dostatočné prúdenie vzduchu. Dômyselné riešenie umožňuje pohodlné umiestnenie až 360 mm dlhého výmenníka vodného chladenia na prednej strane. V skrini je dostatok priestoru pre chladič CPU do výšky až 161 mm a grafickú kartu s dĺžkou až 315 mm. Dodávaná je bez zdroja. Súčasťou je aj sada prachových filtrov.


Zostavovanie a zahorovanie

Po starostlivom zložení jednotlivých komponentov a skrotení kabeláže čaká každý zostavený počítač rad náročných testov, ktoré odhalia prípadné problémy. Jednotlivé komponenty pracujú na plný výkon, aby sa otestovala stabilita aj pri vysokých teplotách. Sledovaním priebehu teplôt sa skontroluje aj správne nanesenie teplovodivej pasty. Celý tento proces sa nazýva zahorovanie.




KONFIGURÁCIA POČÍTAČA:

  • GK MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC, 6GB GDDR6
  • AMD CPU Ryzen 5 5500 (Zen3, 3.6GHz, 6C/12T, 19MB, 65W, AM4) box, AMD Wraith Stealth
  • MB ASUS AM4 TUF GAMING A520-PLUS, AMD A520 Ryzen,4xDDR4,mATX
  • CA Endorfy skriňa Ventum 200 Air/ 4x120mm PWM fan / 2xUSB / tvrdené sklo / čierna
  • ZD zdroj 1stCOOL - White Storm series 85+ 450W, bulk
  • DIMM KINGSTON Fury Beast DDR4 16GB 3200MHz CL16, čierny chladič (Kit 2x8GB)
  • HD Kingston NV2 SSD 1TB, PCIe 4.0 NVMe, M.2 2280, čítanie 3500MB/s, zápis 2100MB/s
  • SWO MS Windows 11 Home - OA3 elektronická licencia (D-OEM)

parametre

Grafická karta

Veľkosť pamäte grafickej karty [GB]: 
6

Procesor

Model procesora: 
Označenie procesora, ktoré napovie o bližšej špecifikácii konkrétneho modelu.
AMD RYZEN 5 5500
Výrobce procesora: 
AMD
Kódové označenie procesora: 
Rozdelenie podľa mikroarchitektúry procesorov.
Zen 3

Ostatné

Farba: 
čierna
Distribúcia: 
CZ
Operačný systém: 
Operačný systém je základné programové vybavenie, ktoré je zavedené do pamäte zariadenia pri jeho štarte a zostáva v činnosti až do jeho vypnutia.
Windows Home 11
Použitie: 
Herné počítače
Typ pamäte: 
Základné delenie pamäťových modulov je na SDRAM, DDR, DDR2, DDR3, DDR4 (najnovšie). Pamäte tiež delíme podľa pätice, DIMM - počítače, SO-DIMM - notebooky.
DDR4
USB 3.0: 
ano
Formát skrine: 
Na výber je široké spektrum skríň: Big tower, Full tower, Midi Towe, Mini tower, Desktop, najmenšia Mini ITX a serverové Rack .
Midi Tower
Počet portov USB 3.2 Gen1: 
6
USB 2.0: 
Táto verzia, označovaná ako USB 2.0, ponúkla maximálnu rýchlosť 480 Mbit/s (60 MB/s) v režime Hi-Speed.
ano
Počet portov USB 2.0: 
2
Frekvencia grafického jadra [MHz]: 
1785
Max. frekvencia grafického jadra [MHz]: 
1815
Frekvencia pamäte [MHz]: 
3200
Počet HDMI výstupov: 
1
Počet DisplayPort výstupov: 
3
Port RJ-45: 
ano
Počet portov RJ-45: 
1
Pripravené na VR: 
Grafická karta podporuje sprevádzkovanie virtuálnej reality.
ano
Procesorový rad: 
Možno povedať, že čím vyšší rad, tým má procesor vyšší výkon. Môžeme teda procesory podľa procesorových radov ilustratívne rozradiť. Pre kancelársky počítač stačí rady: Celeron, Pentium, i3, Athlon a rad A. Na hranie hier: i3, i5, i7, i9, FX, Ryzen 3, Ryzen 5 Ryzen 7. Zostáva teda len procesorový rad Xeon určený pre servery a Ryzen Threadripper s radom i9 určené pre profesionálnu sféru.
Ryzen 5
Typ disku: 
Typy diskov sa dnes rozdeľujú na Solid State Drive (SSD), Hard Disk Drive (HDD) a tzv. hybridný (SSHD). SSD sú dnes najlepšou voľbou pre bezhlučný a svižný chod programov. Ako úložisko pre veľké množstvo údajov je ideálna voľba pevný disk (HDD), oproti SSD ponúknu stále ďaleko lepší pomer ceny za 1 GB. SSHD kombinuje výhody SSD s klasickými HDD.
SSD
Veľkosť disku [GB]: 
Veľkosť disku udáva, aký veľký objem dát je možné na zariadení uložiť.
1000
Veľkosť operačnej pamäte [GB]: 
Veľkosť/kapacita pamäte udáva, akú kapacitu operačnej pamäte zariadenie obsahuje. Nedostatok pamäte sa prejaví kriticky na výkone systému, vždy je lepšie mať dostatočnú rezervu.
16
Výrobce grafického chipu: 
Medzi najznámejšie výrobce grafických čipov patria spoločnosti NVIDIA, AMD a Intel.
NVIDIA
Grafická karta: 
Grafická karta je komponent počítača, ktorý sa stará o grafické výpočty a grafický výstup na monitor, či inú zobrazovaciu jednotku.
NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER
Typ prevedenia: 
Stolové
 
 
 
 
 
 
 
 
 

História ceny

 
 
 
 
 
 
 

Poradňa

 
 

Nech už máte akúkoľvek otázku ohľadom jeho použitia, neváhajte sa nás opýtať. Náš tým skúsených profíkov sa na vašu otázku čo najskôr podíva a pokusí sa zodpovedať ako to len pôjde.

Otázky zodpovie odborník Radim (TSBOHEMIA) Položiť vlastnú otázku Vstup do poradne

Diskusia neobsahuje žiadne príspevky

 

Potrebujete poradiť? Pýtajte sa odborníkov ...

povinná položka

 
 
 
 

napíšte nám

 
 
 
 
 
 
 
 

Záruka

 
 
 

Záručná doba a servisné podmienky pre počítače Barbone.
Riešenie servisu: Záručný servis výhradne zaisťuje servisné stredisko Autorizované servisné centrum, Sladovní 103/3, OLOMOUC, 77900, tel : +420 585 157 405 , emailová adresa servis@tsbohemia.cz.
Servis sa rieši na základe požiadavky na servisný zásah, kontaktujte prosím servisné oddelenie. Poznámka: Servisné centrum je nutné kontaktovať vždy pred odoslaním zariadenia iným spôsobom ako dohodnutou prepravou. Použitie inej prepravy, než objednanej servisným centrom je možné, ale na náklady a riziko odosielateľa. V prípade ďalších otázok na riešenie servisu nás môžete kontaktovať na emailovej adrese servis@tsbohemia.cz.

 
 
 
 
 
 







0

Nákupný košík

 
 
 
 
 
­

 
Porovnávate 0 Zobraziť Zmazať všetko

    Prihláste sa

     
    ­
    Nemáte ešte účet? Zaregistrujte sa | Zabudli ste Heslo?