Lamart LT1304 Smaltovaný liatinový pekáč IRON, 33x23 cm

Objednávací kód: 161900,Part No.: 42003346,Záruka spotrebiteľ/ostatní: 36 mesiacov / 36 mesiacov

Záruka 3 roky

Doprava od 2,39 €
Vyzvihnutie zdarma
Loading...

Plech na pečenie, vysokokvalitný, stabilný, tvrdý, nemenný materiál, vnútorná a vonkajšia vrstva odolná proti oderu a praskaniu, odolný voči vysokým teplotám do 280 °C, ľahko sa udržiava a čistí

28,03 €/kss kódom
32,98 €
26,81 € bez DPH
Loading...

Popis

Baker Lamart LT1304 Liatinový riad - vysoko kvalitný, stabilný, tvrdý nemenný materiál. Vnútorná a vonkajšia vrstva odoláva oderu a praskaniu. Odolný voči vysokým teplotám do 280 °C. Vysokokvalitná liatina kombinuje nízku priľnavosť s vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou riadu. Vnútorná vrstva vrúbkovaného alebo tvarovaného dna umožňuje varenie s nízkym obsahom tuku a zabezpečuje nepripaľovanie a neprichytávanie potravín. Napriek svojej hmotnosti dosahuje liatinový riad najlepšiu možnú tepelnú vodivosť a akumulačné vlastnosti. Ľahko sa udržiava a čistí.

Viac informácií

Piere Lamartlamart Francúzsko je známe svojou kulinárskou scénou a je domovom nespočetného množstva reštaurácií, ktoré vytvorili kulinársku elitu a získali pozoruhodný počet michelinských hviezdičiek. Uprostred jedného zo slávnych regiónov Bretagne, na úrodnom pobreží Atlantického oceánu, nájdete malú rodinnú reštauráciu, v ktorej počas svojho života pôsobil šéfkuchár Piere Lamart. Dobrosrdečný, usmievavý Francúz bol srdcom a dušou malej rodinnej brasserie a pre všetkých v tejto oblasti bol typický svojou nezameniteľnou pruhovanou zásterou, ktorú nosil každý deň cez kuchársky rondón. Celé jeho tajomstvo spočívalo v pohostinnosti, v jeho prístupe k zákazníkom a v radosti, ktorá sa odrážala vo všetkom, čo robil. Rad kuchynského riadu Lamart by Piere Lamart bol inšpirovaný skúsenosťami a hravým prístupom k vareniu tohto jedinečného kulinárskeho profesionála. DUŠAN STÁDNÍK (kreatívny šéfkuchár) Na prípravu kvalitných jedál a nápojov nestačí používať len vynikajúce suroviny, ale dôležité sú aj spotrebiče a náčinie, na ktorých sa jedlo pripravuje. dôležité je, aby všetko bolo kvalitné a v symbióze - to, čo jete, a to, na čom to pripravujete, hovorí Dušan Stádník, šéfkuchár a lektor gastronómie s dlhoročnými skúsenosťami zo zahraničia aj z Českej republiky, špecialista na českú a regionálnu gastronómiu.
Stránky výrobcu: http://www.lamart.cz/
LAMART

Hodnotenie

Loading...

Poradňa

Loading...